
Gebruik de Woktafel voor roerbakken en de Tipantafel voor grillen.
Vanuit de Woktafel of de Tipantafel leg je vlees, gevogelte of seafood naar wens op je bord. Houd hierbij de groente gescheiden van de te bereiden ingrediënten.
Vervolgens geef je jouw bord aan de kok en kies je een van de Oosterse sauzen. De kok kan je hierbij adviseren. Daarna zal de kok jouw favoriete gerechten ter plekke roerbakken, bakken of grillen.
Om nog meer te kunnen genieten van het vers bereide vlees, gevogelte of seafood, geven wij een paar tips, waardoor de smaak nog beter tot zijn recht komt.
- Gebruik geen vruchten bij recepten die zout smaken. Vruchten zijn bijna alleen te combineren met recepten die zoet en/of zuur zijn.
- Omdat bladgroenten slinken bij het bereiden, is het verstandig om hier wat meer van te nemen in verhouding tot het vlees , gevogelte of seafood.
- Maak geen ratjetoe van veel verschillende soorten ingrediënten. Selecteer enkele hoofd-ingrediënten en vul deze aan met een beperkt aantal bij-ingrediënten. Teveel smaaksensaties zullen jouw maaltijd eerder afbreuk doen dan goed. Wil je meer, dan kun je later voor een tweede gang naar de kok.
Als je deze tips opvolgt, zul je extra genieten van de verse gerechten!